Sök lediga tider

Sök här

Använd "Alviks Medborgarhus" som anläggning. Brommasalen, Mossen och Nockebysalen visas direkt. Kontakta oss om andra lokaler

Gör boknings-förfrågan här

FHP

Ändrade regler för bokning av lokaler

Från och med den 1 mars 2013 skall all bokning av tider ske via Alviks Kulturhus. Möjligheten att boka själv via bokningscentralen kommer att upphöra. Bokningen görs via bokningsförfrågan på denna hemsidan eller under telefontid Måndag till Torsdag klockan 14:00 – 16:00.

Orsaken till denna förändring är att underlätta planeringen och öka nyttjadegraden av lokalerna. Samtidigt förenklas hanteringen avsevärt för alla då det i fortsättningen endast finns Alviks kulturhus att vända sig till.

För bokning av 0-taxering gäller att dessa inte kan bokas tidigare än 10 dagar i förväg.

Kommentarer inaktiverade.