Bokning

Boka lokal hos oss på Alviks Kulturhus!

  • På grund av rådande hälsoläge i Stockholm kan du för tillfället inte ha fest hos oss på Alvik Kulturhus. Sittande middag med servering av mat och dryck vid bordet går bra. Bar och dans är ej tillåtet.

Välkommen att skicka din bokningsförfrågan via länken i vänsterspalten. Det är viktigt att du kontrollerar att din mailadress är korrekt, då bokningsbesked och faktura kommer mailas till dig på den mailadress du uppger i bokningsförfrågan. När vi mottagit din bokningsförfrågan, om datumet finns ledigt för bokning, får du ett bokningserbjudande med prisunderlag. Bokningserbjudandet innehåller även kostnad och förfallodatum för din bokningsavgift. Bokningsavgiften måste betalas innan förfallodatum om du är intresserad av att gå vidare med din bokning. Övriga kostnader, t.ex hyra av porslin och linnedukar faktureras efter bokning av detta.

Ditt arrangemang kan kräva att du söker tillstånd för alkoholservering och alkoholförsäljning. Tillståndsenheten vid socialförvaltningen ansvarar för utredning av dessa tillstånd. Du når dem via tillstandsenheten@stockholm.se eller på telefonnummer 08-50825800. Se mer information under Alkoholtillstånd.